Kidsvolley

Info om holdet

Kidsvolley er et holdspil med samarbejde, enkle regler og høj aktivitet. Spillet tager udgangspunkt i nogle af grundelementerne i volleyball, men på de laveste levels er det meget mere simpelt, og der er for eksempel kaste-/gribeøvelser med.

Børn plejer at synes, det er sjovt, fordi de hele tiden er i gang!Målgruppen: Børn i 0.-5. klasse – både piger og drenge.

Sted: Bjergmarkshallen.

Tidspunktet: Torsdag fra 16-17.30.


Prøv gratis nogle uger, før du melder dig ind.

Træner

Kell M Philipsen

Mobil 28 21 90 54

Mail [email protected]

Billede
2
Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen
Velkomstbrev

Hej nye Kidsspiller!

Vi glæder os til, at du skal blive en del af VK Holbæk! I dette brev får du informationer om, hvad det vil sige at gå til Kidsvolley i vores klub.

Indmeldelse:

De første fire gange er du velkommen til at prøve, om kidvolley er noget for dig. Derefter tilmelder vi dig holdsport, hvor det er muligt at se, hvilke aktiviteter, der er i klubben, og det er også her, du vil blive opkrævet kontingent.

Kontingent:

Som kidsspiller betaler man 750 kroner om året, som opkræves efterår og tidligt forår. For dette får du mulighed for at  en gang om ugen af 1 ½ time. 

Klublivet og træning:

I VK Holbæk har vi som målsætning, at det skal være sjovt at spille kidsvolley. Derfor laver vi indimellem anderledes træninger. Fx fastelavn, Halloween, juleafslutning og klubrekorder ved sommerafslutningen. 

En anden målsætning er, at du skal udvikle dig som spiller. Vi placerer dig på det level, som passer til dig, og så vil du løbende blive rykket videre til næste level og få de udfordringer, der passer.  Træningen består af opvarmningslege med og uden bold, motorikbaner, teknikøvelser og det færdige spil, hvor vi spiller kamp.

Træningstøj:

Du træner i shorts og T-shirt, og så er det en god idé at skaffe et par knæbeskyttere ret hurtigt. Med løbende mellemrum vil der være mulighed for at købe træningsdragt gennem klubben med klublogo og dit navn på.

Vi glæder os til at være sammen med dig!

Hilsen trænerne

Opslag
Der er ingen offentlige opslag