Klubnyheder

Kære alle VK Holbæk´ere,

20. april 2020, 15.48

Kære alle VK Holbæk´ere,

Bestyrelsen har besluttet at udskyde årets ordinære generalforsamling til enten slutningen af august eller begyndelsen af september – indkaldelsesfristen er på 3 uger, så I vil blive orienteret allersenest først i august i forbindelse med slutningen på skolernes sommerferie og begyndelsen på indendørstræningen. Vi antager at tingene har normaliseret sig til den tid.

Til næste sæson er der en håndfuld dygtige og dedikerede bestyrelsesmedlemmer og kids- og teen-trænere som desværre stopper efter mange års forbilledlig indsats. Derfor vil vi gerne allerede nu opfordre alle som kunne tænke sig at give en hånd med i træningen af vores søde børne- og ungdomsspillere eller være med til at forme og drive klubben til at overveje om ikke det var noget? Det behøver sådan set ikke at være aktive spillere – forældre er også meget velkomne – og klubben vil meget gerne være behjælpelig med at komme ind i sagerne og/eller på kursus.

Henvend dig til et medlem af bestyrelsen: Allan Lindboe, Helle Katkjær, Lars Krebs, Peter Mortensen eller Rie Hansen, eller én af ungdomstrænerne for at få mere at vide.