Klubnyheder

Mulighed for beachvolley

22. april 2020, 08.47

Mulighed for beachvolley fra i morgen onsdag d. 22. april!

Myndighederne har, under visse betingelser, åbnet for træning i kontaktløse idrætter fra og med i dag tirsdag d. 21. april.

Betingelserne, som er blevet afstemt af DIF og Dansk Volleyball Forbund, fremgår af denne side: http://volleyball.dk/index.php/nyheder/nyhedsarkiv/item/2542-nye-retningslinjer-fra-dif-abner-op-for-udendorsidraet

Hvis I er interesserede i at spille beach fra og med i morgen onsdag d. 22. april bag Bjergmarkshallen forventes I at have læst og ikke mindst at overholde de ovennævnte retningslinjer – vær venlig faktisk at gøre dette, for i sidste ende er det klubben som er ansvarlig, og yours truly er IKKE interesseret i at måtte stille op og forsvare ureglementeret adfærd!

Hvis der møder flere op end der kan spille samtidig må I hurtigt finde en fordeling af de to baner som alle kan leve med, og de som ikke kan komme til at spille her og nu må ikke alene affinde sig med det men må også forlade stedet indtil det bliver deres aftalte tid.

To baner kan sættes op – hvis det bliver relevant får I brug for en nøgle, og så må I kontakte én af følgende nøgleholdere: Pernille Carlsson, Karin Sanggaard, Helle Katkjær, Lars Krebs, og vistnok Silas Lissner og Jes Brauer. Hvis der kun er behov for én bane ligger der et netsæt i containeren som kan tilgåes bare man kender hængelåskoden – den får I også hos ovenfor nævnet personer eller hos undertegnede (Peter Mortensen).

God fornøjelse!